tahi

hu eng de

Kövessen minket facebook googleplus

Cím: 2022 Tahi, Nagykert, Tel.: 06 26 387 157, Fax: 06 26 386 411, E-mail: info@tahi.hu

főkert

Eladási feltételek

Termelői áron, széles fajta- és méretválasztékban kínálunkdíszfákat, díszcserjéket, fenyőket, örökzöldeket és konténerben nevelt növényeket. Kiegyenlített minőséggel, szolíd árakkal, előzékeny kiszolgálással kívánunk örömet szerezni Kedves Vásárlóinknak.

 

A megrendeléseket e-mailben, levélben vagy faxon kérjük megküldeni, ezeket a beérkezés sorrendjében teljesítjük. A növények ára telephelyünkön átvéve, rakodás nélkül értendő. Gépi rakodás 500 Ft/db. A növényárak a csomagolás költségeit tartalmazzák. Személyes növénykiválasztás esetén 20 % felárat számolunk fel.

 

A honlapon feltüntett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

 

Az eladott növények életképességére és minőségére vonatkozó észrevételeket csak az átvételkor vehetjük figyelembe. A növények fajtaazonosságáért felelősséget vállalunk a leszámlázott nettó ár erejéig. A növények szállítása a vevő kockázatára történik.

 

A fizetés módját a rendelés visszaigazolásakor határozzuk meg. A számla kiegyenlítése készpénzzel vagy az egyszámlánkra átutalással történhet. 50.000 Ft értékhatárig csak készpénzzel egyenlíthető ki a számla. A fizetési feltételek be nem tartása, vagy az átutalás késedelmes teljesítése esetén, újabb vásárlás csak készpénzfizetés ellenében történhet.

 

Faiskolai árudánkban kiskereskedelmi áron vásárolhatók az árjegyzékben található díszfaiskolai termékek, valamint gyümölcsfák, évelők, termőföld.

 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!